WordPress

WordPress je platforma za brzo i jednostavno stvaranje Web-stranica. Velika prednost te platforme odnosno ‘stranice’ za izradu stranica je u tome što predstavlja jednu točku, odnosno tzv. ‘one-stop-shop’ koja dozvoljava izradu kompletnih Web-rješenja, bilo da se radi o jednostavnoj početničkoj stranici ili profesionalnih siteova sa pregrštom mogućnosti – sve na jednom mjestu! Tu pomaže i široka lepeza alata, dodataka (plug-inova) i već gotovih tema, uz koje čak i početnici na ovom području mogu vrlo brzo izraditi svoju stranicu.

mala

Primjer WordPress stranice

Još jedna važna stvar je ta da korisnici naknadno mogu sami dodavati i mijenjati sadržaj stranice, a sve što im je za to potrebno je isti program (browser) u kojem pregledavaju i ostale stranice. To zapravo znaći da tu funkciju nije potrebna sila skupih, često kompliciranih i normalnim korisnicima nedostupnih alata za obradu slike, teksta i programskih rješenja, već je dovoljan program koji standardno dolazi uz svako računalo! Uz to, korisničko sučelje je prilagođeno i prevedeno na hrvatski jezik, što dodatno olakšava cijelu priču.
Ako trebate stranicu koja je fleksibilna, dinamična, otvorena prema Vama, a opet koja pruža puno mogućnosti, te je jednostavna za održavanje – rješenje u WordPressu je stvar za Vas!